NASIL HAZIRLANIR

Pour Over

Bazen mükemmel hazırlanmış bir fincan kahve istersiniz. Pour over yöntemi size kahvenin tat derinliğini ve suyun akışını kontrol edebilme imkanı sağlayan eşsiz bir çözüm sunar.

ADIM ADIM

  1. Measure and boil

    Oran ve Su

    Kahveyi demlemek için kullanacağınız suya ek olarak kağıt filtreyi ıslatmak için bir miktar daha su ekleyin ve kaynatın
  2. Pour Hot Water Into Filter Cup

    Kağıt Filtreyi Islatın

    Bu işlem filtre kağıdının yumuşamasını sağlayarak, kağıdın içerdiği tatların kahveye geçişini azaltır.
  3. Measure and grind

    Öğütme

    Pour over için kahvenizi ince öğütmelisiniz. (Kahve, toz şekere benzemelidir.) Her 6 oz ( 180ml) sıcak su için 2 yemek kaşığı ince öğütülmüş kahve kullanın.
  4. Pour and pause

    İlk Dökme

    Pour Over kabının yarısına kadar sıcak su doldurun ve sonrasında kahvenin bardağa damlamaya başlaması için 10 saniye bekleyin
  5. Complete the pour and enjoy

    Dökmeyi Tamamlayın

    Yavaşça sıcak suyun tamamını dökün ve kahvenin tamamının bardağa damıtılmasını bekleyin.