


STARBUCKS RESERVE™ DELIVERS
Nadir bulunan kahve çekirdekleri ve bu çekirdekler ile özel olarak hazırlanan içecekler istediğin her an yanında.

STARBUCKS RESERVE™ NEDİR?
Starbucks Reserve™, Seattle'daki özel Starbucks Reserve™ Kavurma ve Tadım Salonu'nda küçük seriler halinde kavrulmuş ve yalnızca sınırlı bir süreyle piyasaya sürülen ender kahvelerdir. Starbucks Reserve™, yeni Starbucks Reserve™ kahvelerinin birbirinden eşsiz hikayelerini paylaşmayı amaçlar.
İSTANBUL
- MODA
- HILLTOWN
- İSTİNYE PARK
- VADİ İSTANBUL
- TOPHANE
- NİŞANTAŞI
- KOŞUYOLU
- KANYON
- PALLADIUM
ANKARA
- BİLKENT
- ONETOWER
İZMİR
- ALSANCAK
ANTALYA
- TERRACITY

DEMLEME YÖNTEMLERİ
Starbucks Reserve™ kahve çekirdekleri, farklı demleme yöntemleri ile eşsiz tat ve lezzet deneyimi seni bekliyor.


HONEY-PROCESSED COSTA RICA LA PRESERVA
Çiçek aromaları ile tamamlanan ahududu ve bal notalarıyla ortaya çıkan şurupsu lezzet
Bu kahvedeki tatlılık bölgede yoğun olarak kullanılan Bal Yönteminden kaynaklanmaktadır. Kahve meyvesinin dış kabuğu ve posası alınırken bal gibi yapışkan olan katmanı bozulmadan bırakılır. Eğik duran taraçalara kahve çekirdekleri özenle serilir ve yapışmayı önlemek için sürekli çevrilir. Kahveler bal setlerinde kurutulurken lezzet, zar ve kılıfa nüfüz ederek kahve çekirdeklerinin tatlı olmasını sağlar. Bu kahveyi üreten çiftçiler işleme yöntemine olan bağlılıklarının yanı sıra çevrelerini ve bu toprakları paylaştıkları nesli tükenmekte olan jaguarları koruma konusunda kararlıdırlar.
BÖLGE: Tarrazu, Costa Rica
TÜR: Caturra, Catuai
İŞLEME YÖNTEMİ: Bal Yöntemi

SUMATRA KERINCI
Toprak ve sedir aromaları yanında karamel lezzeti.
Sumatra’da bulunan Kerinci Dağı’nın bu kahveye olağanüstü lezzetini veren yemyeşil volkanik yamaçlarından selamlar...
Çevresindeki sayısız küçük çiftliğe verim sağlayan bu oldukça yüksek ve aktif yanardağ, aynı zamanda nesli tükenmekte olan Sumatra Kaplanı ve Sumatra Gergedanı’na da ev sahipliği yapan milli parkın yanıbaşında yer almaktadır. Bu alanda yüksek rakım, verimli topraklar ve bol doğal kaynaklar sayesinde zengin aromalara sahip lezzetli kahve çekirdekleri yetişir.
BÖLGE: Sumatra, Endonezya
TÜR: Andungsarı 1, Sigarar Utang, S795
İŞLEME YÖNTEMİ: Yarı Yıkanmış (Islak-Kabuksuz)